L’hort del Pau Casals

Comença l’època de sembrar i plantar a l’hort, i ara, gràcies al Joaquim👏👏👏, que ha instal·lat uns petits horts davant de cada pavelló, els nens tindran la possibilitat d’observar com evolucionen les plantes conreades a l’hort d’una manera molt més propera. Així, a partir d’ara l’escola tindrà 3 horts: Un per a cicle superior, el que ja hi havia i que a partir d’ara estarà ubicat únicament al costat i no al darrera de l’edifici gran (en ell podeu veure tot el que s’ha cultivat durant l’hivern), un altre davant de cicle inicial i mitjà i un de més petit davant d’infantil. D’aquesta manera els nens podran experimentar i observar tiges, fulles 🍃, flors, animalons invertebrats, cucs 🐛, insectes 🐞… A més, l’escola disposa de lupes binoculars i microscopis potents, a part de les lupes de tota la vida 🔍… Una manera perfecta d’aprendre i alhora gaudir de la natura. 😊
La setmana passada alguns nens ja van poder ajudar al Joaquim, amb la plantació, inclús els petits, de P3 van sembrar patates.
A continuació podeu veure fotos del que ja ha estat plantat i sembrat i del que queda de planter i llavors (tomaquets, pebrots, cebes, fonoll, cogombre, raves, bledes de color, enciams, api, julivert, carbassó). 🌱🌱🌱

No deixeu de visitar al web de l’escola, el bloc dedicat a l’hort. Aquí teniu l’enllaç: https://blocs.xtec.cat/hotdelpaucasals/
Article relacionat:
https://www.ara.cat/estils_i_gent/Nens-hort_0_2058394142.html