I love cooking

Hola famílies!

El passat dissabte 23 de febrer de 2019 la “Comissió de Millores de Pati” amb la col.laboració d’altres pares i mares de l’escola, es va tornar a trobar amb l’objectiu de continuar treballant per la pluralitat de jocs i espais de lleure per al gaudi dels nostres nens i nenes.

Així, es van instal.lar definitivament les dues cuinetes de fusta, fetes a partir de palets i altres elements reutilitzats, i una taula acolorida, el.laborada a partir d’una bobina de cable.

També s’han col.locat uns neumàtics, entre els arbres, al llarg del passadís, junt a la tanca que separa el col.legi de l’institut, preparats per a ser pintats i utilitzats a mode de testos. Properament podrem veure la nostra escola decorada amb flors que donaran un aspecte més vistós, viu i acolorit en consonància amb els valors que, com a escola verda, promovem.

A continuació podeu veure dos collages de fotos on podreu veure els resultats.

Esperem que us agradi!

*Moltíssimes gràcies a tots i totes els que hi heu contribuit a fer del nostre pati un lloc més divertit!*