Carnaval

Participació a la Rua de Carnaval de Viladecans.

Qualsevol persona, soci de l’AMPA, pot presentar projecte de Carnaval per a l’any següent, acostuma a fer-se durant el mes de març o abril.

Un cop s’han presentat tos els projectes, es donen a conèixer a totes les famílies de l’escola, per a que triïn un.

El projecte que es presenta ha de constar d’una disfressa d’home, altre de dona i de nen, quin maquillatge es farà servir, un dibuix de com es farà la carrossa, i l’equip de persones que ho faran.

Es mostren les disfresses, els pressupostos, la viabilitat del projecte. Una de les característiques que més es valoren és la seva sostenibilitat. La proposta més votada, i per tant, guanyadora és la que es realitzarà al proper Carnaval.

Al mes d’octubre o novembre comencen les inscripcions i fins al desembre, abans de les vacances del Nadal.

És molt important la participació de tothom, que hi hagin moltes inscripcions, per a que la Comparsa del Pau Casals sigui tot un èxit.

Animeu-vos!! La diversió està assegurada.

Aquí podeu veure imatges dels últims Carnavals, al 2015 amb “La dolça escola” basat en el famós joc “Candy Crush”, al 2017 amb “La tribu del Pau Casals”, plena d’indis, i al 2018 amb “Festa de màscares” típicament venecianes. Al 2019 vam anar del gran musical “The Lion Pau Casals” i vam guanyar un premi i al 2020 vam repetir amb “No hi ha planeta B” i vam guanyar el premi a la Carrossa sostenible per 2n any consecutiu!!