Èxit rotund de la 1a. Xocolatada Solidària, celebrada a l’Escola Pau Casals de Viladecans!!

Tot estava preparat: Feia uns dies ens havien arribat els davantals, els cartells i els globus de la xocolatada solidària. Ja teníem els 300 gots de paper, els més adequats per una Escola Verda, com la nostra. Havíem creat dues guardioles, a partir d’unes capses de cartró. Teníem els cartells fets expressament per a l’ocasió, alguns ja portaven uns dies a la vista de tots. I el dia abans s’havia repartit un full informatiu a tots els nens per a què tothom estigués ben motivat per al gran dia. I tot va anar rodat… El temps perfecte, la gent molt animada. Ens vam col·locar a l’entrada de l’escola, així tothom sí o sí ens veuria… Tots teníem clar la nostra funció, ens havíem organitzat: uns prenent nota i també pendents de les guardioles, allà anirien els donatius directes, però per si es necessitava, portavem uns moneders amb canvi. Altres amb els davantals i guants, només havíen de servir, els melindros i la xocolata. I va començar a arribar la gent: pares, mares, avis i àvies… Tots venien a recollir als nens que estaven a punt de sortir. 16:15 La megafonia de l’escola va començar a sonar… Fins i tot, en això vam pensar, en la música perfecte per a l’ocasió: “Seguiremos” de Macaco, “Sense tu” de Terapia de Shock (Pulseres Vermelles) i també “Vivir” de Rozalén i Estopa… I ja no vam parar… Un, dos, tres,…gots i gots de xocolata… A les 17h, quan ja havia sortit gairebé tothom, vam fer un respir… La cosa anava molt bé, però encara quedava l’últim esforç…aguantaríem fins a la sortida d’extraescolars, si ens arribava la xocolata i els gots… I va anar al pèl!! 300 xocolates repartides!! Ara tocava comptar… Havíem posat el preu d’1,5€ el got de xocolata amb melindro… Però sabíem que a més a més la gent havia col·laborat posant molts més diners, de donatiu… Era el moment de sortir de dubtes, fent el recompte: Havíem recaudat 793,53€!!!👏👏👏🎉🎉🎉
Un cop acabat el recompte, les mares col·laboradores que l’havíem fet, vam decidir arrodonir la quantitat a 800€,
que és l’import que finalment s’ha ingressat, íntegrament, al compte de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Així doncs, la xocolatada solidària va ser tot un èxit!! 👏👏👏💪💪💪
Volem agraïr a tothom la seva participació, i implicació, sobretot per totes les aportacions que es van fer.
Gràcies també a AMPA, que ha assumit el cost de la xocolata desfeta, boníssima, per cert. Enhorabona a la cuinera d’El Menú del Petit, els nens i també nosaltres, els grans, la vam gaudir de bon gust 😋.
Ha valgut la pena tot l’esforç. La causa ho mereixia. Tots els que integrem l’Escola Pau Casals de Viladecans ens hem tacat de tot cor pel càncer infantil!! Gràcies!!