Visita de control rutinari al menjador

El passat dijous 15 de març de 2019, la comissió de menjador va fer una visita al mateix, durant l’hora del dinar, per tal de fer un control rutinari. Aquest tipus de visites sorpresa es fan de manera rutinària per a comprovar que el servei es presta correctament. Es van verificar, especialment, els següents punts:
– La quantitat de menjar és adequada, tant a les dietes habituals com a les específiques. Veure fotos.
– Sobra menjar de tots els plats i s’ofereix la possibilitat de repetir. Si bé és cert que es demana a nens i nenes que tastin (i mengin la quantitat més gran possible) del primer plat abans d’oferir-los el segon. Després, poden repetir el que desitgin. Això es fa per a garantir una dieta nutritiva i equilibrada (la majoria dels nostres fills no menjarien verdura -o altres aliments importants a la dieta- si sabessin que poden quedar tips amb el segon plat). Aquesta és una recomanació de les autoritats pediàtriques, i forma part dels programes per a la bona alimentació i la limitació de l’obesitat infantil.
– S’ha reforçat la neteja de plates i coberts. Veure fotos.
– Tal com demanen els pediatres i nutricionistes, se’ls ofereix aigua de fàcil accés i com a única beguda. Per raons de seguretat sanitària i sostenibilitat ecològica, l’aigua és de l’aixeta i passa els controls oportuns periòdicament.
– La ràtio per grup de monitors és l’adequada segons normativa i la relació amb nens i nenes és cordial i propera.

S’adjunten fotos i es convida a tots els pares i mares que tinguin interès es posin en contacte amb la comissió de menjador mitjançant l’AMPA, per a obtenir més informació.

Gràcies!