Ganes d’escola, ganes de Pau Casals

Des de l’AMPA de l’escola Pau Casals de Viladecans, desitgem i esperem que tots estigueu bé. Ningú de nosaltres podíem haver imaginat mai la situació que hem viscut aquests darrers mesos, una situació totalment sobtada i inesperada, deguda a l’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Així doncs, haurem d’adaptar-nos tots de mica en mica a la nova normalitat.

Ara que ja torna a haver-hi data per a les preinscripcions, volem comentar-vos que al web de l’escola trobareu tota la informació sobre les mateixes, també el número de places que s’ofereixen (a P3 són dues línees de 25 places cadascuna, en total 50 places), documentació i més dades d’interés, com el Pauca Virtual, ple d’enllaços a molts recursos online. Tota aquesta informació és va actualitzant freqüentment. Podeu clickar al següent enllaç per visitar el web https://agora.xtec.cat/ceip-paucasals-viladecans/

Volem aprofitar també per explicar-vos que l’AMPA Pau Casals ha continuat funcionant tot aquest temps, vam donar ànims a tothom gràcies als dibuixos d’arcs de Sant Martí que ens van enviar les famílies i després vam organitzar un Sant Jordi, molt artístic, ple de roses i dracs elaborats per les pròpies famílies de l’escola.

A més, algunes activitats extraescolars han continuat i continuen realitzant-se de forma virtual, online, gràcies a les noves tecnologies, com anglès i robòtica (31 infants en diversos grups d’anglès, i 10, en 2 grups de robòtica).

Ara volem recordar a tots aquells pares i mares que heu de fer (per fi) la preinscripció del vostre fill o filla per P3 algunes de les qualitats del Pau Casals com el fet de ser una escola familiar i molt acollidora, la importància que es dona a l’ensenyament de l’anglés des de petits, la capacitat d’adaptació, la gran motivació, vocació i empatia dels professors i també, per exemple, que gràcies a tot el treball i l’aposta ferma en noves tecnologies aplicades a l’aula els nostres alumnes poden continuar aprenent i seguir en contacte amb els companys i el tutor o tutora: totes les classes (des d’infantil fins a primària) fan alguna videoconferència a la setmana i els cursos de 4t a 6è fan google classroom.

Ja sabeu, no dubteu més, al Pau Casals us esperem al setembre, amb moltes ganes i il·lusió, com les ganes que tenim tots nosaltres de tornar a trepitjar la nostra escola.