TOTS SOM AMPA!! ANIMA’T I COL.LABORA!!

PAUCA BLANC I NEGRE

L’AMPA és  l’associació de mares i pares d’alumnes de l’escola. La seva funció és contribuir a la millora de l’ensenyament que reben els nens i nenes; i per fer-ho participa de moltes maneres a l’escola:

– gestiona les activitats extraescolars durant el curs, les tardes de juny, el casalet de setembre i el casal d’estiu. Ho fa mitjançant l’empresa Paido, i la seva coordinadora a l’escola és la Cárol 634543552 (16h a 18h).

– gestiona junt amb la resta de la Comissió de Menjador el servei de cuina i menjador, contractat amb l’empresa el Menú del Petit, la seva coordinadora és la Montse.

– col·labora en moltes activitats que es fan a l’escola (castanyada, cursa solidària, Nadal, xocolatada solidària, festa de la Primavera, Sant Jordi, gimkanes, festa de l’aigua, festa de comiat dels alumnes de 6è, sopar de germanor, …).

– participa en la Rua de Carnaval que organitza l’Ajuntament de Viladecans.

– coordina la Comissió de mares i pares delegats.

– venda de bates, samarretes i altre material escolar, a més de la distribució de llibres.

A vegades sembla que l’AMPA no fa gaire cosa a l’escola, perquè no es veu la seva feina, però la realitat és ben distinta, ja que participa de manera directa en moltes activitats que es fan a l’escola. Per això, és sempre benvinguda la col·laboració de tothom, sigui de manera puntual o de forma més intensa i continuada.

Anima’t a formar-ne part i col·labora-hi!

Quota: 18€ (per família)

Per més informació visita el nostre web: https://ampaucasals.wordpress.com o pots buscar-nos a Facebook.

Si vols ajudar, pots posar-te en contacte amb l’AMPA a ampapaucasalsviladecans@gmail.com