Comencem el segon trimestre


Esperem que hagueu agafat forces 💪 aquests dies del Nadal 🎄, perquè ens espera un segon trimestre molt llarg.

Els últims dies d’escola abans de les vacances van ser molt intensos i emocionants. El dijous 20 de desembre, vam tenir la visita del Rei Baltasar👑, que va prendre nota de tots els desitjos que van demanar els nens d’infantil i els petits de primària. També algunes mares de l’AMPA vam tenir la sort de veure’l i li vam demanar regals per a tots els nens de l’escola. 🎁🎁🎁

Aquells darrers dies també es van poder veure moltes cistelles, lots i regals que anaven i venien per totes les classes, per a felicitar el Nadal a tutors i tutores… El Joaquín també va rebre una gran cistella de part de totes les mares i pares que formem l’AMPA, ho sigui de totes les famílies sòcies d’AMPA, per agraïr-li la seva feina.👏👏👏

A més, els nens de primària van poder visitar a l’hora del pati la Fira de la joguina de segona mà, que organitza cada any l’AMPA, i a la sortida de classe també les famílies. En total es van recaudar 280€. Gràcies a tots els que hi vau col·laborar d’alguna manera. Aquests diners serveixen per pagar en part els regals que porten els reis a totes les classes, gràcies a l’AMPA.
Podeu preguntar als vostres petits, què els hi han portat a la classe. A infantil, per exemple, van portar lupes, plastilina i rotuladors. A més d’altres joguines com un circuit de caniques, una carretera, cotxes, carretons de la compra, ninos de Lego. En especial per a P3: Nins, de la metodologia Waldorf de pedagogia, uns ninotets amb anelles, tot de fusta i de diferents colors i les seves cases. A 1er i 2on, puzzles i peces per fer construccions. A 4rt, jocs d’imans. A 6è, Lego.

Per últim, el divendres 21 vam poder gaudir del Concert de Nadal, en un lloc diferent. Per primera vegada, es celebrava al Cubic. Allà es va muntar l’escenari que es va haver d’ampliar per a quedar bé, la qual cosa també AMPA va ajudar a pagar. I realment va quedar perfecte. Gràcies a tots els que van col·laborar en el muntatge i la decoració, va quedar tot molt maco. Gràcies també al tècnic de so, tot un professional. Va ser un dia molt entranyable i especial per a tothom, sobretot per als nens i nenes, que plens d’il·lusió van cantar per als seus familiars i companys.🎶😍

A continuació, podeu veure una recopilació de fotos de tots aquests esdeveniments.