XV Cursa Solidària – 30 de novembre de 2018

Ahir divendres els alumnes del Pau Casals van poder córrer la XV cursa escolar “Quilòmetres de solidaritat”.

Entre tots, petits i grans, van fer un total de 4.500 voltes; el recorregut com cada any abarca la pista gran de futbol i les dues petites de basket. Déu n’hi do, doncs, tot el que van córrer!! Al finalitzar, i per a recuperar forces, AMPA ve entregar a tots els participants dues peces de fruita.

Com sabeu enguany corrien pel dret a l’educació dels menors més vulnerables, aquells que viuen com a refugiats a causa d’un conflicte armat, i a conseqüència del qual, les seves possibilitats de continuar estudiant s’han vist afectades o directament s’han esvaït.

Com sempre els diners recaudats aniran destinats a l’ONG “Save The Children”. Moltes gràcies a tothom per la vostra solidaritat.

A més, al final de la cursa, es va poder estrenar la megafonia nova de l’escola. A partir d’ara, sentirem música al portar als nens a l’escola. Quina manera més armoniosa i animada de començar el dia.

A continuació podeu veure un recull de fotos de la cursa.