Festival de Sant Jordi 2016

El divendres 22 d’abril, els nens i nenes de Pau Casals van dedicar el dia a la celebració de Sant Jordi. Al matí, ja van poder visitar les parades de llibres i, a la tarda, en sortir d’escola, trobàvem també les de roses de tot tipus.

El plat fort, però, era al gimnàs de l’Institut Sales on vam gaudir de les activitat que pares i mares, nens i nenes preparen per aquesta diada tan especial.

Aquest any, peces de teatre, cançons, poemes, contes i danses van fer que petits i grans passéssim una tarda molt agradable.

Esperem que aquesta activitat, que ja s’ha convertit en habitual a la nostra escola, continuï comptant amb molts petits artistes. Recordeu que el més important és promocionar el gust per la lectura, el teatre, la musica, etc. Des de l’AMPA, agraïm la participació dels infants i els seus pares i mares, així com l’assistència de mestres i familiars i tots aquells que van fer possible la trobada.

Fins el proper Sant Jordi!